Image

De appartementen

Het kleurrijke en unieke Flores, ontworpen door Klunder Architecten, bevat in totaal 80 appartementen, waarvan 60 in het middensegment en 20 in de vrije sector. De 12 appartementen op de twaalfde en de dertiende verdieping zijn te huur vanaf Q1 2023. Als de eerste bewoner van Hortus woon je direct in weldadig groen. De basis van de wijk – het groen en de openbare omgeving – is namelijk al gelegd tijdens de Floriade. Als nieuwe bewoner maak je als pionier mee hoe de wijk steeds meer vorm krijgt. Geïnteresseerd in een woning in Flores? Schrijf je in door via de woningzoeker je voorkeuren toe te voegen. Vervolgens klik je rechtsboven op ‘inschrijven’ om je voorkeuren toe te voegen aan jouw woningdossier.


 Image

Hoog opleverniveau

Alle appartementen in Flores hebben een hoog en modern opleverniveau. De afwerking is in alle appartementen zeer netjes, wat resulteert in stijlvolle woningen met een frismoderne allure. In alle woningen, met uitzondering van de 13e verdieping, zijn de wanden gestuct én gesausd opgeleverd en ook aan de plafonds hoeft niets meer te gebeuren. Je hoeft hier dus alleen nog een vloer in te leggen. De appartementen op de begane grond hebben een extra hoog plafond van circa 4 meter. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een intercom om gasten makkelijk te ontvangen.


 Image

 Image

De keuken in een Flores-appartement voldoet aan alle wensen van de moderne stadsbewoner. Zij zijn bijvoorbeeld voorzien van een hard, composiet aanrechtblad, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn de Bruynzeel keukens volledig uitgerust met Siemens apparatuur voor alledaags gemak, zoals een inductiekookplaat, een combi-oven en een vaatwasser. De keuken is in de basis al helemaal af.

De badkamer van het Flores-appartement, afgewerkt in neutrale, lichte wand- en vloertegels, heeft een moderne inloopdouche met glazen wand. Daarnaast is hij aangekleed met een strak design-sanitair van Villeroy en Boch en een handdoekradiator

Functionaliteiten

Berging
Alle appartementen hebben een berging in de kelder van het gebouw voor het stallen van fietsen of spullen voor niet alledaags gebruik. Ook direct bij het appartement is een berging, zodat je niet snel ruimte tekortkomt. Er is geen fietsenstalling in of om het gebouw, waardoor er wordt verwacht dat bewoners hun fiets in de berging parkeren.

Parkeren
De 20 vrije sector huurwoningen hebben de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren naast het gebouw. Daarnaast worden er 60 tijdelijke parkeerplaatsen gerealiseerd iets verderop in het gebied.