Image

De appartementen

Het kleurrijke en unieke Flores, ontworpen door Klunder Architecten, bevat in totaal 80 appartementen, waarvan 60 in het middensegment en 20 in de vrije sector. De 80 appartementen zijn opgeleverd sinds begin 2023. Als bewoner van Hortus woon je direct in weldadig groen. De basis van de wijk – het groen en de openbare omgeving – is namelijk al gelegd tijdens de Floriade. Je maakt als bewoner mee hoe de wijk steeds meer vorm krijgt. Op dit moment zijn alle appartementen verhuurd. De eerste woningen komen begin 2024 weer beschikbaar. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de inschrijvingen openen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


 Image

Hoog opleverniveau

Alle appartementen in Flores hebben een hoog en modern opleverniveau. De afwerking is in alle appartementen zeer netjes, wat resulteert in stijlvolle woningen met een frismoderne allure. De appartementen op de begane grond hebben een extra hoog plafond van circa 4 meter. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een intercom om gasten makkelijk te ontvangen.


 Image

 Image

De keuken in een Flores-appartement voldoet aan alle wensen van de moderne stadsbewoner. Zij zijn bijvoorbeeld voorzien van een hard, composiet aanrechtblad, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn de Bruynzeel keukens volledig uitgerust met Siemens apparatuur voor alledaags gemak, zoals een inductiekookplaat, een combi-oven en een vaatwasser. De keuken is in de basis al helemaal af.

De badkamer van het Flores-appartement, afgewerkt in neutrale, lichte wand- en vloertegels, heeft een moderne inloopdouche met glazen wand. Daarnaast is hij aangekleed met een strak design-sanitair van Villeroy en Boch en een handdoekradiator

Functionaliteiten

Berging
Alle appartementen hebben een berging in de kelder van het gebouw voor het stallen van fietsen of spullen voor niet alledaags gebruik. Ook direct bij het appartement is een berging, zodat je niet snel ruimte tekortkomt. Er is geen fietsenstalling in of om het gebouw, waardoor er wordt verwacht dat bewoners hun fiets in de berging parkeren.

Parkeren
De 20 vrije sector huurwoningen hebben de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren naast het gebouw. Daarnaast worden er 60 tijdelijke parkeerplaatsen gerealiseerd iets verderop in het gebied.